Vatan toprakları için bedenlerini katık edenlerin emanetleriyle iftarda buluştu;

Vatan toprakları için bedenlerini katık edenlerin emanetleriyle iftarda buluştu

Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol ve il protokolü, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla kutsal vatan toprakları için bedenlerini katık eden kahraman şehitlerin kıymetli aileleri ve gazilerle iftarda bir araya geldi....

Resim

Vali Varol, masaları tek tek gezerek şehit aileleri ve gazilerle sohbet edip katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Resim

Vali Varol, “Bu anlamlı günde iftar soframızı şereflendiren, gönül hanelerimizde baş tacımız olan kıymetli şehit ailelerimize ve gazilerimize teşekkür ediyor, kanlarıyla destan, inanmışlıklarıyla tarih yazan kahraman şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, gazilerimize de sağlıklı ve hayırlı bir ömür diliyoruz” dedi.

Resim

GAZİ POLİSE ZİYARET

Öte yandan Vali Dr. Osman Varol, il protokolü birlikte 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla ülkemizin her karış toprağında, vatanını, bayrağını ve mukaddes değerlerini korumak ve savunmak için en zor koşullar altında canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen ve bu uğurda gazilik onuruna erişen Gazi Polis Memuru Fatih Güloğlu ve ailesini ziyaret etti.

Resim

Vali Varol, “Üzerinde yaşadığımız coğrafyanın aziz milletimiz için bir vatan haline dönüşmesi uğruna en değerli varlığını ortaya koyarak fedakârlığın zirvesine ulaşan ve bu özverinin nişanını bedeninde gururla taşıyan kahraman gazimize ailesiyle birlikte sağlıklı ve hayırlı bir ömür diliyoruz” dedi.

Kaynak:

Etiketler :
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum