"Bingöl'de yaşadığım ilklerden biriydi";

"Bingöl'de yaşadığım ilklerden biriydi"

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, aralarındaki husumeti sonlandıran Atabakar ve Kaymaz ailelerinin barış törenine katıldı. Vali Usta, "Bingöl'de yaşadığım ilklerden biriydi. Bu durumdaki diğer ailelere de örnek olması temennisiyle barışları kalıcı olsun inşallah" dedi....


Bingöl'de yaklaşık 1 sene önce çocuklar arasında çıkan tartışmaya aileler de dahil olunca  Atabakar ve Kaymaz aileleri arasında husumet oldu. Kentteki kanaat önderlerinden Şeyh Atik Korkutata'nın devreye girmesiyle aileler barışmaya ikna oldu. Bunun üzerine Hz. Ebubekir Cami'nde barış töreni düzenlendi.


"BARIŞLARINA ŞAHİTLİK ETTİM"

Törene katılan Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, "Aralarındaki husumeti sonlandıran Atabakar ve Kaymaz  ailelerinin barış programına katılarak, barışlarına şahitlik ettim. Bingöl'de yaşadığım ilklerden biriydi. Ramazan ayının manevi havasına da uygun olan  bu anlamlı barış programına katkı sunan herkesten Allah razı olsun.  Her iki değerli  ailemizi de hoşgörüleri  ve anlayışları için tebrik ediyorum. Bu durumdaki diğer ailelere de örnek olması temennisiyle barışları kalıcı olsun inşallah" ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum