Kaymakam Toğan, eğitim yatırımlarını denetledi;

Kaymakam Toğan, eğitim yatırımlarını denetledi

İstanbul Silivri Kaymakamı Tolga Toğan, ilçede inşaatı devam eden ve geçici kabulü yapılan eğitim yatırımlarını yerinde inceledi. Okulların son durumunu kontrol eden Kaymakam Toğan, yeni eğitim yatırımlarının ilçe eğitimine katkı yapacağını belirtti....

Resim

SİLİVRİ’NİN YENİ OKULLARI HAZIR

Silivri Kaymakamı Tolga Toğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Artar ile birlikte, Gümüşyaka Mahallesinde (8221 Ada 1 Parsel) Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yaptırılan ve 30.04.2024 tarihinde geçici teslimi yapılacak olan 12 derslikli ve 480 öğrenci kapasiteli anaokulu inşaatını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Resim

Kaymakam Toğan, Yeni Mahalle’de (1571 Ada 1 Parsel) Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yaptırılan ve 19 Nisan 2024 tarihinde geçici teslimi yapılacak olan 12 derslikli ve 480 öğrenci kapasiteli anaokulu inşaatı ile, yine Yeni Mahalle’de bulunan (5350 Ada 1 Parsel) Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yaptırılan ve 29.03.2024 tarihinde geçici teslimi yapılacak olan 12 derslikli ve 480 öğrenci kapasiteli anaokulu inşaatını da kontrol etti.

Resim

Kaymakam Toğan, Sancaktepe Mahallesi’nde (139 Ada 2 Parsel) inşaatı devam eden ve Ayfar Otomotiv Sanayi ve Tic. A.Ş. tarafından yapılan 816 Öğrenci kapasiteli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile 4 adet atölye binası inşaatında da inceleme yaptı.

Resim

GÜÇLENDİRME ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

5 derslikli ve 82 öğrenciye sahip Büyükçavuşlu Mehmet Akif Ersoy İlkokulunun İstanbul Proje Koordinasyon Birimi (İPKB) tarafından güçlendirme ve onarım işlemleri ise tamamlandı. 26.01.2024 tarihinde okulun geçici kabulü yapıldı.

31 derslikli ve 895 öğrenciye sahip Silivri Anadolu Lisesinin İstanbul Proje Koordinasyon Birimi (İPKB) tarafından güçlendirme ve onarım işlemleri de tamamlanarak, 06.02.2024 tarihinde geçici kabulü yapıldı.

Resim

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum