Çocuklarla kalp işareti yaptı;

Çocuklarla kalp işareti yaptı

Patnos ilçesini ziyaret eden Ağrı Valisi Mustafa Koç, yanına gelen çocuklarla yakından ilgilendi. Vali Koç, çocuklarla birlikte kalp işareti yapıp, fotoğraf çektirdi....


Ağrı Valisi Mustafa Koç, Patnos ilçesini ziyaret etti. Vali Koç, Patnos Kaymakamı Hasan Taş ve il protokolü ile çarşı esnafı ve vatandaşları ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşlarla hasbihal ederek istek, sorun ve taleplerini dinleyen Vali Koç, işlerinde hayırlı kazançlar diledi.


"İNCELEME YAPIP, BİLGİ ALDIK"

İlçede inceleme yapan Vali Koç, "İlçe ziyaretleri programımız kapsamında Patnos ilçemizi ziyaret ederek, birtakım incelemelerde bulunduk. Güzel ilçemizde yürütülen kamu hizmetleri ve yatırımlar hakkında bilgi aldık. Kıymetli mahalle muhtarlarımızla bir araya gelerek istek, sorun ve taleplerini dinledik. İlçemizin gelişmesine ve kalkınmasına katkı sunan, ekonomimizin bel kemiği esnaflarımızla gönlümüzü ısıtan güzel sohbetler gerçekleştirdik, hayırlı ve bol kazançlar diledik. Tabi gitmişken yavrularımızı da görüp kendileri gibi güzel anlar geçirdik, Rabbim bahtlarını açık eylesin. Birliğimiz, beraberliğimiz, muhabbetimiz daim olsun inşallah" diye konuştu.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum