"Mersin, Akdeniz'de bir yıldız gibi parlıyor";

"Mersin, Akdeniz'de bir yıldız gibi parlıyor"

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Ateşli Silahlar Türkiye Şampiyonası ve Para Atıcılık Tüm Dallar Türkiye Şampiyonası ödül törenine katıldı. Vali Pehlivan, "Mersin, Akdeniz bölgemizde ekonomik, sosyal, spor ve akla gelebilecek birçok alanda yürütülen faaliyetler ile yıldızı giderek daha da parlayan bir ildir" dedi....


Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Erdemli ilçesinde bulunan ve Avrupa’nın 1., dünyanın ise 3. büyük poligonunda düzenlenen Ateşli Silahlar Türkiye Şampiyonası ve Para Atıcılık Tüm Dallar Türkiye Şampiyonası ödül törenine katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programa ayrıca Erdemli Kaymakamı Aydın Tetikoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir de katıldı.


"MERSİN BİR SPOR KENTİDİR"

Programda konuşma yapan Vali Pehlivan, “İçerisinde bulunduğumuz tesis Türkiye'de bir numara, Avrupa ve dünyadaki sayılı tesisler arasında yer alıyor. Bu tesislerimiz 2013 yılında Akdeniz Oyunları vesilesiyle yapılmış. O günden bugüne de çeşitli etkinliklere sahiplik etmiş. Mersin, Akdeniz bölgemizde gerek ekonomik sahada gerek sosyal anlamda gerek spor alanlarında ve akla gelebilecek birçok alanda yürütülen faaliyetler ile yıldızı giderek daha da parlayan bir ildir. Bir yanı tarım, bir yanı sanayi, bir yanı lojistik, ticaret bir yanı turizm olan ilimiz aynı zamanda bir spor kentidir.  Cumhurbaşkanımızın, 'sporu tabana yayıyoruz' anlayışı doğrultusunda Gençlik ve Spor Bakanlığımız adımlarını atıyor. 81 vilayette bütün ilçelerde spor tesisleri yapılıyor. Altyapı giderek güçleniyor. İlimiz bu alanda da yatırımlardan ziyadesiyle faydalanıyor" diye konuştu.


KUPALARINI VERDİLER

Programda; Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Gürsel Çolakoğlu da bir konuşma gerçekleştirdi. Daha sonra Vali Pehlivan ve beraberindeki heyet, Ateşli Silahlar Türkiye Şampiyonası ve Para Atıcılık Tüm Dallar Türkiye Şampiyonası’nda dereceye giren sporcu ve takımlara ödül ile kupalarını takdim ettiler.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum