Mülki idare amirleri sandık başında;

Mülki idare amirleri sandık başında

Türkiye, bugün yerel seçimler için sandık başında.... Mülki idare amirleri de oy kullanacakları okullara gidip, tercihlerini yaptı. Valiler, oy kullanma işlemi sonrası vatandaşlarla ve görevlilerle sohbet etti....


Türkiye, yeni yerel yöneticilerini seçmek için sandık başına gitmeye başladı. 61 milyon 441 bini aşkın seçmenin oy kullanacağı seçimlere, 34 siyasi parti katılıyor. Yerel seçimde, 34 siyasi parti adayların yanı sıra bağımsız adaylar da yarışıyor. Ülke genelinde 206 binden fazla sandık kuruldu. Mülki idare amirleri de oy kullanmaya başladı. Vali, vali yardımcıları ve kaymakamlar okullara giderek tercihlerini yaptılar.


HATİPOĞLU: HER TÜRLÜ TEDBİRİ ALDIK

Oyunu kullanana Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, "31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde oyumuzu kullandık. İlimizde emniyet bölgesinde 918 sandıkta 2036 polisimiz,  Jandarma bölgesinde 941 sandıkta 1409  jandarmamız ile seçimlerin güven ve huzur içerisinde tamamlanması için her türlü tedbiri aldık. Herhangi bir olumsuzluk yaşanmadan şenlik havası içinde seçimlerin tamamlanmasını diliyorum. Seçim sonuçları şimdiden vatanımız ve aziz milletimize hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.


KUMBUZOĞLU: MİLLİ İRADENİN TECELLİ ETTİĞİ YER

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, "Demokratik hakkımızı kullanmak ve vatandaşlık sorumluluğumuzu yerine getirmek için sabahın erken saatlerinde biz de milli iradenin tecelli ettiği yerdeyiz. Aziz milletimiz her zaman her şeyin en güzeline layıktır. Şehrimize ve ülkemize hayırlı olsun" diye konuştu.


TURAN: HAYIRLI OLSUN

Iğdır Valisi Ercan Turan, "Eşim Nilüfer hanımla birlikte İnönü İlkokulu’nda oyumuzu kullandık. Mahalli idareler seçimlerinin ülkemize ve Iğdır’ımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.


DEMİRTAŞ: OYUMUZU KULLANDIK

Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, "Demokrasimizin bir gereği olarak 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde oyumuzu kullandık. Hemşehrilerimizin huzur ve güven ortamında oy vermeleri için tüm tedbirlerin alındığını belirtiyor, seçim sonuçlarının vatanımız ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.


ÇAKIR, OY KULLANMAYA DAVET ETTİ

Muş Valisi Avni Çakır, "31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için sandık başına giderek oyumuzu kullandık" diyerek, vatandaşlık görevlerini yerine getirmeleri noktasında seçmenleri oy kullanmaya davet etti.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum