"Gönüllere Şifa” konserini izledi;

"Gönüllere Şifa” konserini izledi

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürü Ömer Faruk Belviranlı’nın solist olarak yer aldığı “Gönüllere Şifa” konserini izledi....


Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü Mersin Devlet Klasik Türk Müziği Korosu ve Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürü Ömer Faruk Belviranlı’nın solist olarak yer aldığı ve Ramazan ayı için hazırlanan “Gönüllere Şifa” konserini izledi.


PLAKET VERDİLER

Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği ve Tasavvuf Müziğinden eserlerin seslendirildiği konserin sonunda kültür ve sanat alanındaki çalışmalara verdikleri desteklerden dolayı Vali Pehlivan’a, Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürü Ömer Faruk Belviranlı plaket takdiminde bulundu. Vali Pehlivan da Güzel Sanatlar Genel Müdürü Belviranlı’ya teşekkür plaketi takdim etti. Vali Pehlivan, kendisini ve Mersin Devlet Klasik Türk Müziği Korosu mensuplarını kutladı, Ramazan ayı vesilesiyle vermiş oldukları“Gönüllere Şifa” konserinden dolayı teşekkür etti.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum