Arama
Arama Sonuçları
Tokat'ta hükümet konakları yenileniyor
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Almus ilçesinde Hükümet Konağı'nın temel atma törenine katıldı. Vali Hatipoğlu, "Böylelikle Tokat'ta hükümet konaklarımızın ilçeler bazında büyük bir kısmını yenilemiş olacağız" dedi.
Festivalde 7 ton mesir macunu halka saçıldı
484. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali Geleneksel Kortej Yürüyüşü yapıldı. Vali Enver Ünlü'nün de katıldığı programda 7 ton mesir macunu halka saçıldı.
"Dicle'nin kuzularını çakallara kaptırmayacağız!"
Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu, 2019 yılında Van'ın Erçiş ilçesinde geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren dönemin Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Haluk Dursun’u anma programına katıldı.
Şehitlerimizin kabirlerine karanfil bıraktı
Ramazan Bayramı arifesinde Ordu Şehitliği'nde tören düzenlendi. Törene katılan Vali Muammer Erol, şehitlerimizin kabirlerini ziyaret ederek karanfil bıraktı ve dua etti.
Yazıcıoğlu mazbatasını aldı
Tokat Belediye Başkanı seçilen Efsane Vali Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu mazbatasını aldı.
Efsane Vali Yazıcıoğlu'nun oğlu belediye başkanı oldu
Efsane Vali Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Tokat Belediye Başkanı oldu.
Toroslar eski kaymakamı Osmaniye Belediye Başkanı oldu
Mersin Toroslar Kaymakamı iken istifa eden ve Cumhur ittifakının adayı olarak mahalli idareler seçimine giren İbrahim Çenet, Osmaniye Belediye Başkanı seçildi. 1975 Osmaniye doğumlu olan Çenet, 88. Dönem Adana Kaymakamı Adayı olarak mülki idare amirliğine girmiş, çok sayıda ilçede kaymakamlık yapmış, son olarak 2021 Eylül ayından itibaren Toroslar Kaymakamı olarak görev yürütmüştü.
Çocuk gülerse dünya güler!
Samsun Valisi Orhan Tavlı, eşi Ayşe Tavlı, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Bakçepınar, İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kemal Gümrükçü ile birlikte Valiliğin koordinesinde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar programında ildeki koruyucu aileler ve çocuklarla bir araya geldi.
Kurtuluşun 106. yılı törenlerle kutlandı
Erzurum’un düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yılı coşkuyla kutlandı. Karskapı Şehitliği’ne giden Vali Mustafa Çiftçi ve protokol üyeleri, şehitlerin kabirlerine karanfil bıraktı, dua etti.
Bilgehan Bayar, Aydın Vali Yardımcılığına atandı
Kütahya Vali Yardımcısı iken MHP’den Bodrum Belediye Başkanlığı aday adayı olan Bilgehan Bayar, Aydın Vali Yardımcılığına görevlendirildi.
Mehmet Soğukpınar Toroslar'a, Çağlar Tekin Zile’ye atandı
Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Mehmet Soğukpınar Mersin Toroslar, Mülkiye Müfettişi Çağlar Tekin ise Tokat Zile Kaymakamlığına atandı.
Devlet Bahçeli’den kaymakama destek: Kaymakamımızın tertemiz alnından öpüyorum
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Meclis’teki grup konuşmasının önemli bir bölümünü Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde yaşanan olaya ayırdı. Bahçeli, “Huzurlarınızda Kulp Kaymakamımız Burak Akellerin tertemiz alnından öpüyor, onu yetiştiren anasına, babasına şükranlarımı sunuyor, Müslüman Türk duruşundan dolayı tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi.
Bilgehan Bayar, Bodrum için aday adayı oldu
Kütahya Vali Yardımcısı ve Eski Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar, MHP Bodrum Belediye Başkan aday adaylığı için başvuru yaptı.
Vali Yardımcısı Kan, aday adayı oldu
Adana Vali Yardımcısı Huriye Küpeli Kan, belediye başkan adaylığı için görevinden istifa etti.
Şehit bekçinin adı Taşlıca Tüneli’nde yaşayacak
Gümüşhane Kürtünlü şehit bekçi Oltan Koca’nın adı Taşlıca Köyü sınırlarındaki tünele verildi. Kaymakam Okan Dağlı, şehit ailesiyle birlikte tünelin tabela değişim törenine katıldı.
Keşan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıldönümü kutlandı
Edirne Keşan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 101’inci yılı Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törenle kutlandı.
Milletvekilinden Nüfus Müdürü ve personeline özel teşekkür
MHP Antalya Milletvekili Hilmi Durgun, Ankara İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Mustafa Güngörlü’ye özel teşekkür mesajı gönderdi.
Niğde şehidini uğurladı
Suriye Cerablus Basufan üs bölgesinde yaralanmasının ardından dün Cinderes Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düşen Niğdeli P. Söz. Er Onur Özbek, memleketi Yıldıztepe Kasabası’nda düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.
Jandarma Çelik Kanatlara Kırıkkale’de büyük ilgi
Cumhuriyetin kuruluşunun yüzüncü yılı etkinlikleri kapsamında, Kırıkkale'de Jandarma Mehteranı, Atlı Birlik ve Çelik Kanatlar gösterisini vatandaşlarla birlikte izleyen Vali Mehmet Makas, “Devletimiz ilelebet payidar kalacaktır” dedi.
Çankırı Ankara’ya taşındı
Çankırı'nın tarihi, kültürel ve yöresel değerlerini tanıtmak için gerçekleştirilen Çankırı Tanıtım Günleri Başkent’te başladı. Çankırı Valisi Mustafa Fırat Taşolar, Çankırı’ya gelemeyen Ankara’daki Çankırılıları ve tüm Ankaralıları ‘Mini Çankırı’yı görmeye davet etti.
Konya Valisi Özkan oğlunu evlendirdi
Konya Valisi Vahdettin Özkan'ın oğlu Bahattin ile Sinem-İbrahim Omar çiftinin kızı Hiva, Ankara Gölbaşı Ve Hotels Vilayetler Evinde kıyılan nikahla dünya evine girdi.
Yaylaya sağlık evi
Ordu Valisi Muammer Erol, Kabadüz ilçesine bağlı Çambaşı Yaylasında hayırsever iş insanı Ziya Bayhan tarafından Sağlık Bakanlığına bağışlanarak Sağlık Evi'ne dönüştürülen hizmet binasının açılış törenine katıldı.
“Çine artık bizim için bir yuva"
Aydın'ın Çine ilçesinden Denizli'nin Buldan ilçesine atanan Kaymakam Turan Erdoğan için veda yemeği düzenlendi. Kaymakam Erdoğan, "Çok uzağa gitmiyorum, Buldan yakın bir ilçe, yolunuzun üzerinde. Bir çayımı içmeye gelirseniz beni şereflendirirsiniz" dedi.
Fatsa ve Ünye’de toplu açılış
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Ordu programı kapsamında Vali Tuncay Sonel ve protokol ile birlikte Fatsa ve Ünye ilçelerinde açılış törenlerine katıldı.
“O da katıldı kutlu şehitler kervanına”
Bahar Kalkanı Harekat bölgesinde silah kazası sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Mehmet Sevim'in cenazesi, memleketi Aksaray'ın Ortaköy ilçesinde toprağa verildi.
İçişleri Bakanlığı'ndan 'Seçim Genelgesi'
İçişleri Bakanlığı, seçim tedbirlerine ilişkin 81 İl Valiliğine genelge gönderdi. Seçimlerin huzur ve güven ortamı içerisinde gerçekleşmesi için alınan tedbirlerin gözden geçirilmesi ve mahallin şartlarına göre ilave tedbirlerin alınmasının büyük önem arz ettiği ifade edilerek, oy verme günü öncesinde, sırasında ve sonrasında alınan sıralandı.
Kıbrıs gazisine son görev
Mardin Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, vefat eden Kıbrıs Gazisi Şihmus Özçelik’nin cenaze törenine katılarak mezarına toprak attı.
Depremzede ailelerine destek almaya gittikleri Valilikte dünya evine girdiler
Eskişehir’de yaşayan Nazlı Erdoğan, Kahramanmaraş’tan getirdiği depremzede ailesine ev kiralama konusunda yardım almak için gittiği Eskişehir Valiliği’nde dünya evine girdi.
"2023 yılında yatırımlarımızı katlayacağız"
Mardin Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, 2022 yılının Nusaybin için yatırım yılı olduğunu, 2023 yılında ise yatırımların katlanacağını söyledi.
Gazi şehir kurtuluşunun 101. yılını kutluyor
Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yılı törenler ve dualarla kutlandı.