Ufku ve  vizyonu açık gençlerin taleplerini dinledi;

Ufku ve vizyonu açık gençlerin taleplerini dinledi

Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, Fen Lisesi'nde yatılı öğrenim gören öğrencilerle iftar yaptı. Vali Özarslan, "Öğrencilerimizin taleplerini, isteklerini dinledim.Takipçisi olacağım. Yüreği vatan sevgisiyle dolu, yüksek karakterli, ufku ve vizyonu açık gençler en büyük zenginliğimiz" dedi....

Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan ve eşi Reva Beray Özarslan, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Cebeci ile birlikte Fen Lisesi'nde yatılı öğrenim gören öğrenciler ile iftar yemeğinde bir araya geldiler. 


"EN ULVİ GÖREVİMİZ"

Mübarek Ramazan ayında, gençlerle birlikte olmaktan ve iftar sofrasını paylaşmaktan duyduğu mutluluğu ifade eden Vali Özarslan, gençlerin Ramazan ayını tebrik etti.  Vali Özarslan, "Fen Lisesi öğrencilerimizin taleplerini, isteklerini dinledim. Takipçisi olacağım. Yüreği  vatan sevgisiyle dolu, yüksek karakterli, ufku ve  vizyonu açık, pırıl pırıl gençler en büyük zenginliğimiz. Her biri altın değerinde.... Her bir evladımızı başarılı, donanımlı, iyi eğitim almış bireyler olarak yetiştirmek en ulvi  görevimiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum