"Yüreklerimiz bir, acılarımız ortak";

"Yüreklerimiz bir, acılarımız ortak"

Erzincan Valisi Dr. Hamza Aydoğdu, şehit Emrah Gündüz’ün baba ocağını ziyaret etti. Şehit ailesiyle görüşen Vali Aydoğdu, "Yüreklerimiz bir, acılarımız ortak. Gözyaşlarımızı ve anılarımızı paylaşırken, bir kez daha sarıldık, birlik ve beraberlik içinde olduğumuzu hissettik" dedi....

Erzincan Valisi Dr. Hamza Aydoğdu, şehit Emrah Gündüz’ün Refahiye ilçesine bağlı Şahaloğlu köyündeki baba ocağını ziyaret etti. Şehit Emrah Gündüz’ün kabrini ziyaret ederek, dualar eden Vali Aydoğdu, kabir ziyaretinin ardından şehidin ailesiyle bir süre görüşerek, isteklerini dinledi. 

"BİZLERİ BİR ARAYA GETİREN EN DEĞERLİ MİRAS"

Vali Aydoğdu daha sonra Şahaloğlulu vatandaşlarla iftar programında bir araya geldi. Vali Aydoğdu, "26 Kasım’da vatanımızı ve bayrağımızı korumak için şehit düşen Emrah Gündüz kardeşimizin ailesiyle bir araya geldik. Yüreklerimiz bir, acılarımız ortak. Samimi sohbetler eşliğinde iftarımızı açtık, dualarımızı birlikte okuduk. Gözyaşlarımızı ve anılarımızı paylaşırken, bir kez daha sarıldık, birlik ve beraberlik içinde olduğumuzu hissettik. Emrah kardeşimizin fedakarlığı, bizleri bir araya getiren en değerli miras. Onun aziz hatırasını hep birlikte  kalbimizde yaşatacağız. Ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz. Şehidimizin ruhu şad, mekanı cennet olsun. Dualarımız şehitlerimiz ve kahramanlarımızla..." ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum