Ağrılı çocuklar, Hatay'daki kardeşlerini unutmadı;

Ağrılı çocuklar, Hatay'daki kardeşlerini unutmadı

Ağrı'da eğitim gören öğrenciler, 6 Şubat depreminden etkilenen Hatay'daki öğrencilere 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla oyuncak, kitap ve hediyeler gönderdi....

Ağrı'da eğitim gören öğrenciler, "Seni Unutmadık Kardeşim" projesi kapsamında 6 Şubat depreminden etkilenen Hatay'daki öğrencilere 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla hediye gönderdi. Ağrı Valisi Mustafa Koç ve eşi Neslihan Gül Koç, hediyelerin paketlenmesine yardım etti.

"YÜREKLERİ KOCAMAN"

Vali Koç, "Yaklaşık bir buçuk yıl önce 6 Şubat'ta ülkemizin çok büyük bir bölümünü etkileyen çok acı bir deprem yaşadık. Birçok canımızı kaybettik. İnsanları, sevdiklerimizi, akrabalarımızı kaybettik. Ben Adanalıyım ve benim ilimde etkilenmişti. Niğde valisi olduğum dönemde Osmaniye'de koordinatör vali olarak görev almıştım. Büyük bir dayanışma yaşadık, bu dayanışma hala devam ediyor. Zor şartlarda eğitimlerini sürdürmeye çalışan öğrencilerimiz var. Ağrı'daki yavrularımız, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftası olması nedeniyle Hatay'da daha önce belirledikleri 24 okuldaki 7 bin öğrenciyle kardeş oldular. Onların ihtiyaçları doğrultusunda çeşitli hediyeler hazırladılar. Kendileri minicik gibi görünse de yürekleri kocaman. Oradaki arkadaşlarına yardımcı olmak, unutulmadıklarını göstermek, dayanışmanın devam ettiğini göstermek adına örnek bir çalışmaya imza attılar" dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum