Vali Özarslan'dan Eren'e org sözü;

Vali Özarslan'dan Eren'e org sözü

Öğrencilere "melodika" hediye eden Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, melodika ile 'Ali Cabbar' şarkısını çalan Eren'e org sözü verdi....

Sinop Valisi Dr.Mustafa Özarslan, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Cebeci ve öğretmenler ile birlikte; öğrencilerin müzik dersine materyal desteği sağlamak amacıyla Kabalı Ortaokulu öğrencilerine “Melodika” takdim etti.

"EREN'E MELODİKA YETMEZ"

Vali Özarslan, "Müzik, eğitim sürecinin ayrılmaz bir parçasıdır. Müzik derslerinde uygulamalı ve pratik eğitimin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Öğrencilerimizin eğitimine katkıda bulunmak için müzik öğretmenlerimizin de tavsiyesini dikkate alarak böyle bu projeyi Sinop'umuzda başlattık. Yapöğren ve pratiğe dayalı öğrenme yöntemiyle, evlatlarımıza nitelikli bir eğitim vermeyi amaçlıyoruz. Projede emeği geçenlere, özellikle de müzik öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum. Ayrıca öğrencilerimizden Eren, melodika ile güzel  çaldı hüzünlü 'Ali Cabbar' müziğinin melodisini... Eren'e, melodika yetmez... İstediği  orgu da Eren'e ulaştıraracağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum