Su verimliliğini resmeden öğrencileri tebrik etti;

Su verimliliğini resmeden öğrencileri tebrik etti

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, "Ulusal Su Verimliliği” ilkokullar arası resim yarışmasında dereceye giren öğrencileri tebrik ederek, ödüllerini verdi....

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Çarşıbaşı Gazi İlkokulu'nda “Ulusal Su Verimliliği Seferberliği - Suda Sıfır Kayıp” TIR'ı programı düzenlendi. Programa Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Kaymakam Vekili İsmail Koçdoğan, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Uygun, İl Tarım ve Orman Müdürü İsa Kaplan, ilgililer ve öğrenciler katıldı.

BAŞARILAR DİLEDİ

Çarşıbaşı İlçe Tarım Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında “Ulusal Su Verimliliği” ilkokullar arası resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Yarışmada birinci olan Gazi İlkokulu Öğrencisi Nazlı Gül Kul, ikinci olan Saliha Yemenici ve üçüncü olan Rumeysa Rabia Saldırmış’a ödüllerini takdim eden Vali Aziz Yıldırım, kendilerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi. 

TIR'I GEZDİLER

Ödüllerin verilmesinin ardından Vali Yıldırım ve beraberindekiler “Ulusal Su Verimliliği Seferberliği - Suda Sıfır Kayıp” TIR'ını gezdiler.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum