"En büyük arzumuz, şiddetin gündemimizden çıkması";

"En büyük arzumuz, şiddetin gündemimizden çıkması"

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu başkanlığında “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Toplantısı” yapıldı. Toplantıda konuşan Vali Hacıbektaşoğlu, "En büyük arzumuz, kadına yönelik şiddetin toplum olarak gündemimizden tamamen çıkması" dedi....

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu başkanlığında “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Toplantısı” yapıldı. İlgili kurum ve kuruluşlarının temsilcilerinin katılımıyla yapılan toplantıda Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi (ŞÖNİM) Hizmet İstatistiği, Paydaş Kurum ve Kuruluşların Hizmet İstatistiği,  02/03/2020 tarih ve 2020/01 Sayılı Ailenin Korunması ve Kadına  Karşı Şiddetle Mücadele Konulu Valilik Genelgesinin Revize Edilmesi,  Zonguldak İli Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Eylem Planı 2024 Yılı Faaliyet Planı, Paydaş Kurum ve Kuruluşlarının Görüş ve Önerileri gibi gündem maddeleri konuşuldu.

"NE GEREKİYORSA YAPACAĞIZ"

Toplantıda konuşan Vali Hacıbektaşoğlu, "Zonguldak Valiliği olarak şiddetin her türlüsüne karşı mücadelemizi şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da kararlılıkla sürdürmeye devam edeceğiz. En büyük arzumuz, kadına yönelik şiddetin toplum olarak gündemimizden tamamen çıkmasıdır. Bunun için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız" ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum