Öğrenciler için çorba molası;

Öğrenciler için çorba molası

Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, İl Halk Kütüphanesi'nde ders çalışan öğrencileri ziyaret ederek çorba ikram etti. Vali Hatipoğlu, kitapların arasında çorba molası ile soluklanıp enerjilerini toplayan öğrencilerle sohbet etti....

Tokat Valisi Numan Hatipoğlu,  İl Halk Kütüphanesi'ni ziyaret etti. Kütüphanede ders çalışan öğrencilerle bir araya gelen Vali Hatipoğlu, onlarla sohbet etti.

"BUNU EMİR TELAKKİ ETTİM"

Vali Hatipoğlu, "Öğrencilerimizden kütüphanemizin saat 01.00'e kadar açık olması  şeklinde bir talep iletildi. Ben de bunu emir telakki ettim. Çünkü öğrencilerimiz için gereken her şeyi yapmak gibi bir hedefimiz var. Ondan öncesinde de Ramazan ayı içerisinde, ramazandan sonra faaliyete geçmek üzere sıcak su ve beraberinde çay ve kahve ikramımız olacak diye başladık. Ramazandan sonra bu faaliyetimize başladık. Öğrencilerimiz kendileri çay veya kahve ikramını direk alacaklar. Bu Valiliğimizin öğrencilerimize bir ikramı. Akabinde bu talep gelince de biz hızlıca değerlendirdik. İl Halk Kütüphanemizi saat 01.00'e kadar açık olacak şekilde organize ettik. Memur arkadaşlarımız biraz yorulacaklar ama bu aynı zamanda buradaki çalışan öğrencilerimizin de mutluluğu olarak kendi hanelerine yazılmış olacak. Ben şimdiden öğrencilerimizin hepsine başarılar diliyorum" dedi. 


Öğrenciler de uygulama nedeniyle duydukları memnuniyeti dile getirerek Vali Hatipoğlu'na teşekkür etti.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum