"Su ve toprak geleceğimizin emaneti";

"Su ve toprak geleceğimizin emaneti"

Sivas Valisi Yılmaz Şimşek başkanlığında İl Su Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Vali Şimşek, "Su ve toprak geleceğimizin emanetidir. Bu emanetlere sahip çıkarak, çocuklarımıza da güzel bir dünya bırakabiliriz" dedi....

Tarım ve Orman Bakanlığı Su Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Mahir Özcan ve paydaş kurum temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, havza ölçekli su yönetim planları, su verimliliği il planları, içme ve kullanma suyu güvenliğinin temini, su kaynaklarının korunması ve etkin yönetimine yönelik uygulamalar ile atık su yönetimi konuları ele alındı.

"TASARRUFLU KULLANMALIYIZ"

Katılımcılara hitap eden Vali Şimşek, su kaynaklarının daha verimli kullanılmasına dikkat çekerek, "Su kaynaklarımız olmak üzere tüm doğal kaynaklarımızı çok daha dikkatli ve tasarruflu kullanmak, israftan kaçınmak hepimize düşen ortak bir görev.  Su ve toprak geleceğimizin emanetidir. Bu emanetlere sahip çıkarak, çocuklarımıza da güzel bir dünya bırakabiliriz. Alınacak tedbirlerle ilimizde suyu daha doğru ve tedbirli kullanarak geleceğe de büyük bir miras bırakmış olacağız" şeklinde konuştu.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum