Akçakoca Aktaş Şelalesi cazibe merkezi olacak;

Akçakoca Aktaş Şelalesi cazibe merkezi olacak

Düzce Valisi Selçuk Aslan, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından "Eko-Turizm Alanı ve Yürüyüş Parkuru" ilan edilen ve İl Özel İdaresi ekipleri tarafından 3.1 km'lik yolunun yapımı tamamlanan ilin önemli turizm alanlarından biri olan Aktaş Şelalesinde incelemelerde bulundu....

Resim

3.1 KM'LİK YOLUN YAPIMI TAMAMLANDI

İncelemede Vali Aslan’a, Milletvekili Ercan Öztürk, Akçakoca Kaymakamı Mustafa Can, Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak ve kurum amirleri eşlik etti.

Resim

YOĞUNLAŞTIRILMIŞ TANITIM YAPILACAK

Vali Selçuk Aslan, basın mensuplarına yaptığı değerlendirmelerde yoğunlaştırılmış tanıtım faaliyetleri gerçekleştirecekleri, potansiyel cazibe merkezi olan yerleri destinasyon haline getirerek özel sektör kamu işbirliğinde turizm altyapısını geliştirecekleri bir yol haritası belirlediklerini dile getirdi.

Resim

TURİZME KAZANDIRILACAK

Bugüne kadar kendi doğal akışında olan Aktaş Şelalesi'nin, Valilik ve Orman Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmalar ile turizme kazandırıldığını ifade eden Vali Aslan, bu çalışmaların tamamlanmasıyla önceden sınırlı ulaşım imkanlarına sahip olan alanın cazibe merkezi haline geleceğini ifade etti.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum