"3 otel görevlisi dumandan etkilendi";

"3 otel görevlisi dumandan etkilendi"

Düzce Valisi Selçuk Aslan, Akçakoca ilçesinde bir otelde çıkan yangının ardından olay yerinde inceleme yaptı. Vali Aslan, "3 otel görevlisi dumandan etkilendi. Rabbim beterinden korusun" dedi....

Akçakoca ilçesinde Çuhallı Çarşısı’nda bulunan 3 yıldızlı otelin zemin katında sabah saat 07.30 sıralarında belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Dumanları gören otel yöneticileri, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Bölgeye Düzce ve Akçakoca Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edilirken, restoran kısmında bulunan 3 otel görevlisi dumandan etkilenerek ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Akçakoca Belediyesi itfaiye ekipleri otelin 6. katında mahsur kalanları kurtaramayınca bölgeye iş makineleri istendi. İş makineleri terasta bulunan 5 kişiyi kurtardı ve bina kısa sürede tahliye edildi.

EKİPLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Olay yerine giden Düzce Valisi Selçuk Aslan, Akçakoca Kaymakamı Mustafa Can ve Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak, yetkililerden bilgi aldı. Yangında 3 otel görevlisinin dumandan etkilendiği için tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldığını belirten Vali Aslan, can kaybının yaşanmamasının en büyük teselli olduğunu vurguladı. Vali Aslan, "Yangının kontrol altına alınması için itfaiye ekiplerimizin, sağlık ekiplerimizin ve emniyet ekiplerimizin hızlı müdahalesinden dolayı tüm ekiplerimize teşekkür ediyorum. Rabbim beterinden korusun" diye konuştu.

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum