Abdullah Sarı;

Abdullah Sarı

Gürün Kaymakamı...

1993 yılında Konya'da doğan Sayın Kaymakamımız; ilkokul, ortaokul ve lise eğitimini Konya Beyşehir'de tamamladıktan sonra 2016 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme (İng-A) bölümünden mezun olmuştur.

2017 Aralık ayı itibariyle Konya Vergi Dairesi Başkanlığı Alaaddin Vergi Dairesi'nde Gelir Uzman Yardımcısı olarak göreve başlamıştır. 2019 yılında yapılan Kaymakam Adaylığı sınavını başarı ile geçerek 10 Haziran 2020 tarihinde Karaman Kaymakam adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etmiştir.

İl merkez stajına müteakip Samsun/Vezirköprü ve Muğla/Dalaman ilçelerinde refiklik, Yalova ve Tokat illerinde ise Mülkiye Müfettişi Refakatinde teftiş stajlarını tamamlamıştır.

Adana'nın Tufanbeyli ilçesinde bir yıl süreyle Kaymakam Vekili olarak görev yapmıştır.

Yurtdışı stajı kapsamında, University of Leicester'da altı buçuk ay İngilizce dil eğitimi almıştır. Birleşik Krallık İdari Sistemi üzerinde inceleme araştırmalarda ve çeşitli eğitim programlarında bulunmuştur. 6 Şubat 2023 tarihli depremler nedeniyle görevlendirildiği Kahramanmaraş'ta üç ay süreyle Karacasu Konteyner Kentin yönetiminde Koordinatör Kaymakam olarak görev yapmıştır.

18.09.2023 tarihli İçişleri Bakanlığı onayı ile Gürün’e atanan Kaymakamımız Sayın Abdullah SARI, 21.09.2023 tarihinde ilçemizdeki görevine başlamıştır.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
Abdullah Sarı Haberleri

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum