"Sivas tarihi bir gün yaşıyor";

"Sivas tarihi bir gün yaşıyor"

İstanbul’dan saat 08.40’ta hareket eden Yüksek Hızlı Tren, aktarmasız 7 saatlik yolculuğun ardından Sivas'a vardı. Vali Yılmaz Şimşek, "Sivas tarihi bir gün yaşıyor" dedi....

Hızlı Tren Sivas’ta YHT Garı'nda Vali Yılmaz Şimşek ve il protokolü tarafından karşılandı. Düzenlenen ilk seferle kentte gelen TBMM AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, milletvekilleri, bürokratlar ve yolcular karanfil ve halaylarla karşılandı. 

"SEFERLER HAYIRLI OLSUN"

Seferlerin hayırlı olmasını dileyen Vali Şimşek, “Sivas tarihi bir gün yaşıyor. Geçen yıl Ankara-Sivas yüksek hızlı tren seferleri başlatılarak vatandaşlarımıza büyük bir imkan sunulmuştu. Bugün de bunun devamı olarak İstanbul seferlerimiz başlamış oldu" diye konuştu.

6 NOKTADA DURACAK

İstanbul-Sivas seferi 7 saat 18 dakika, Sivas-İstanbul seferi ise 7 saat 8 dakika sürecek. Ekspres yüksek hızlı trenler, Sivas-İstanbul arasında Yozgat, Kırıkkale, Ankara, Eskişehir, Arifiye ve Pendik'te duracak. Ekspres aktarmasız yüksek hızlı tren İstanbul'dan 08.40'ta hareket edecek ve Sivas'a 15.58'de varacak. Sivas'tan 13.00'te hareket edecek ekspres yüksek hızlı trenler ise İstanbul'a 20.08'de ulaşacak.

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum