Sağlık için pedal çevirdiler;

Sağlık için pedal çevirdiler

‘Sağlığın Keyfini Birlikte Sürelim’ sloganı ile 81 ilde eş zamanlı 11. Geleneksel Yeşilay Bisiklet Turu düzenlendi. Bisiklet turuna valiler ve kaymakamlar da katılım sağladı....

CUMHURİYET MEYDANI'NDA BAŞLADI

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kayseri Milletvekilleri Ayşe Böhürler, Şaban Çopuroğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Yeşilay Kayseri Şube Başkanı Mehmet Çifçi, İl Protokolü ve vatandaşların katılımlarıyla 11. Yeşilay Bisiklet Turu'na katıldı. Tur, Cumhuriyet Meydanı’nda start aldı. Bisiklet turu Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde tamamladı.

"İYİ VE SAĞLIKLI YAŞAM"

Samsun Valisi Orhan Tavlı, Yeşilay gönüllüleri ve bisikletseverlerle birlikte bisiklet sürdü. Valilik'ten yapılan açıklamada, "Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Yeşilay Cemiyeti, Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Yeşilay Spor Kulübü iş birliği ile hayata geçirilen ve ülkemizin en yüksek katılımlı bisiklet turu olma özelliğini taşıyan Yeşilay Bisiklet Turu, iyi ve sağlıklı yaşam bilincinin artmasına katkıda bulunma ve bağımlılıkların zararlarına karşı farkındalığı artırma hedefi taşıyor" denildi.

VATANDAŞLARLA BİRLİKTE PEDAL ÇEVİRDİ

Niğde Valisi Cahit Çelik, spor yaparak bağımlılıklarla mücadelenin önemini vurgulamak ve sporu daha geniş kitlelere yaymak organize edilen 11. Yeşilay Bisiklet Turunda vatandaşlarla birlikte pedal çevirdiler.


BİRLİKTE BİSİKLET SÜRDÜLER

Karaman Valisi H.Engin Sarıibrahim de bisiklet turuna katıldı. Bisiklet turu, Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’ndan başlayarak, 1.İstasyon Caddesi, 100. Yıl Bulvarı ve Molla Fenari Caddesi’nden devam ederek İsmet Paşa Caddesi'nde tamamlandı.

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum