"Iğdır, doğunun incisi haline gelecek";

"Iğdır, doğunun incisi haline gelecek"

14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü dolayısıyla düzenlenen programa katılan Iğdır Valisi Ercan Turan, "Iğdır, üretimde doğunun incisi haline gelecek" dedi....


Iğdır Valisi Ercan Turan, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü münasebetiyle düzenlenen programa katıldı. İl Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Tingiş tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapıldığı programda, örnek çiftçiler de söz aldı. 

VİDEO GÖSTERİMİ YAPILDI

Konuşmaların ardından Çiftçiler Günü dolayısıyla bereketli Iğdır topraklarında emeği, üretimi, tarımı ve hayvancılığı konu alan video gösterimi yapıldı.

"SİZLER BAŞIMIZIN TACISINIZ"

Programda konuşma yapan Vali Ercan Turan, emekleriyle toprağı yoğuran, emeklerini alın teriyle üretime dönüştüren tüm çiftçilerin Çiftçiler Günü'nü kutladı. Iğdır'ın verimli topraklara sahip olduğunun altını çizen Vali Turan, her zaman çiftçileri destekleyeceklerini ifade etti. Iğdır'ın üretimde doğunun incisi haline geleceğini söyleyen Vali Turan, "Üreten insanların başımızın tacı olduğunu bilmenizi istiyorum. Sizler de başımızın tacısınız" şeklinde konuştu.

Kaynak:

Etiketler :
, , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum