"Vefakar çiftçilerimizin yaşam şartları yükseltilmeli";

"Vefakar çiftçilerimizin yaşam şartları yükseltilmeli"

Çiftçilerle bir araya gelen Düzce Valisi Selçuk Aslan, "Vefakar çiftçilerimizin, üretim ve verimliliğin arttırılması, yaşam şartlarının yükseltilmesi, ülkemizin ve bölgemizin tarım ve hayvancılığının kalkınmasında yüksek öneme sahiptir" dedi....

Düzce Valisi Selçuk Aslan, "14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü" münasebetiyle Kemerkasım köyünde düzenlenen programa iştirak etti. Tüm dünyada tarımın ve çiftçilerin önemini vurgulamak amacıyla düzenlenen programda, Kemerkasım Köyü'ndeki çiftçilerle bir araya gelen Vali Aslan, çiftçilerle hasbihal etti. 

"BU SENE İYİ ÜRÜN ALINACAĞI ÖNGÖRÜLÜYOR"

Tarım ve hayvancılığın önemine dikkat çeken Vali Aslan, "Tarım ve hayvancılık üretiminin her kademesinde çalışan vefakar çiftçilerimizin üretim ve verimliliğin arttırılması, yaşam şartlarının yükseltilmesi, ürettikleri ürünlerin pazarlara ulaştırılması, ülkemizin ve bölgemizin tarım ve hayvancılığının kalkınmasında yüksek öneme sahiptir. İlimiz fındık üretiminde önemli bir paya sahip olup geçen sene dondan dolayı çiftçilerimiz düşük verim elde etmişlerdi. İnşallah bu sene iyi ürün alınacağı öngörülmektedir. Bu vesileyle alın teri ve emeği ile en güzel ürünü üretmek için fedakarca çaba harcayan tüm çiftçilerimizin, Dünya Çiftçiler Günü'nü kutlar, bereketli ve bol kazançlı bir yıl geçirmeleri temenni ederim" diye konuştu.

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum