Yol çalışması yapan ekibin çay davetine icabet etti;

Yol çalışması yapan ekibin çay davetine icabet etti

Gerger ilçesini ziyaret eden Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, Gerger-Gölyurt köyü arasında yol bakım ve onarım çalışmalarını yapan Karayolları ekiplerinin çay davetini geri çevirmedi....

Gerger ilçesini ziyaret eden Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, ilçeye bağlı Sutepe köyüne giderek, yapım çalışmalarına başlanan hafif çelik konstrüksiyondan yapılan köy evlerini inceleyerek, devam eden çalışmalar hakkında yüklenici firma yetkililerinden bilgiler aldı.

"MUHTEŞEM BİR MİMARİ İLE İNŞA EDİLECEK"

Vali Varol, "Yaşadığımız deprem afetinden etkilenen her bir köyümüzü doğusuyla batısıyla eskisinden daha güzel ve daha sağlam bir mimari ile yeniden inşa ederek modern yaşam alanlarına dönüştürüyoruz. Muhteşem bir mimari ile inşa edilecek köy evlerimizin vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz" dedi.


ÇALIŞMALARINDA KOLAYLIKLAR DİLEDİ

Daha sonra çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Gerger ilçesine bağlı Tillo köyüne geçen Vali Varol, Gerger Gölyurt (Tillo) köyü arası yol bakım ve onarım çalışmalarını yapan Karayolları ekiplerinin çay davetini geri çevirmedi. Vali Varol, Karayolları ekipleriyle sohbet ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum