"Vatandaşımızı hayatını düzene koyma mücadelesinde yalnız bırakmayacağız";

"Vatandaşımızı hayatını düzene koyma mücadelesinde yalnız bırakmayacağız"

Halk günü toplantılarında vatandaşın derdini dinleyen Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, "Hiçbir vatandaşımızı ne acısında ne hayatını yeniden düzene koyma mücadelesinde ne de geleceğini yeniden inşa etme gayretinde asla yalnız bırakmayacağız" dedi....

Toplumun her kesiminden vatandaşları Valilik makamında tek tek ağırlayarak sıcak ve samimi bir ortamda sohbet edip sorun ve taleplerini can kulağıyla dinleyen Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, iletilen talepleri tek tek not alarak ilgili kurumlara gerekli çalışmaların başlatılması talimatını verdi.

ÇOCUKLARLA YAKINDAN İLGİLENDİ

Vali Varol, aileleriyle birlikte halk buluşması programına katılan çocuklarla da sohbet ederek yakın ilgi gösterdi. Her fırsatta sahada vatandaşları ve esnafı ziyaret ederek, ihtiyaç ve taleplerini dinlediklerini kaydeden Vali Varol, "Mesaimizin birçoğunu vatandaşlarımızın problemini çözmek için harcıyoruz. Göreve başladığımız ilk gün ifade ettiğimiz gibi hiçbir vatandaşımızı ne acısında ne hayatını yeniden düzene koyma mücadelesinde ne de geleceğini yeniden inşa etme gayretinde asla yalnız bırakmayacağız demiştik. İşte bu buluşmalarla amacımız; 6 Şubat depremleri ile birlikte büyük bir yara alan ilimizde hayatı bir an önce normale akışına döndürmek istiyoruz. Bir taraftan kalıcı konutlarımızı hızla inşa ediyor diğer taraftan ulaşamadığımız vatandaşlarımızın isteklerini birinci ağızdan dinleyerek onlarla dertleşiyoruz, sorunlarını çözüme kavuşturmak ve varsa eksikliklerini gidermek için çabalıyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum