Samsun yöneticilerinden, Vali Aksoy'a ahde vefa;

Samsun yöneticilerinden, Vali Aksoy'a ahde vefa

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Samsun Lojistik Köyü yoluna 'Vali Hüseyin Aksoy Bulvarı' adının verilmesi üzerine Samsun Valisi Orhan Tavlı'ya ve Samsun yöneticilerine teşekkür etti....

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy'a, 2010-2014 yılında görev yaptığı Samsun'dan anlamlı bir jest yapıldı. Valilik görevindeyken Samsun’un dünya limanlarına entegre olmasını sağlayan Lojistik Köy Projesi’nin fikir babası Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy’un adı lojistik köy yoluna verildi. Bunun üzerine Vali Aksoy, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan'a, Büyükşehir Belediye Meclis üyelerine ve alınan kararı onaylayan Samsun Valisi Orhan Tavlı'ya teşekkür etti.

"BÜYÜK BİR VEFA ÖRNEĞİ"

Sosyal medya hesabından gönderi paylaşan Vali Aksoy, "2010-2014 yılları arasında Valilik görevi yaptığım Samsun ilimizin ekonomik, sosyal ve kültürel alanda gelişmesi ve kalkınması için ilgili kurumlarla işbirliği içinde yürüttüğümüz çalışmalar üzerine Samsun Büyükşehir Belediye Meclisinin oybirliği kararı ile; Samsun Lojistik Köyü  yoluna büyük bir vefa örneği göstererek  'Vali Hüseyin Aksoy Bulvarı' adının verilmesi nedeniyle Samsun Büyükşehir Belediye Başkanına, Büyükşehir Belediye Meclis Üyelerine ve Samsun halkına, alınan kararı onaylayan Samsun Valimize çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum