Garzan çayında bahar şenliği düzenlendi;

Garzan çayında bahar şenliği düzenlendi

Batman'ın Beşiri ilçesindeki Garzan çayında "Beşiri Gençliği Su Sporları İle Buluşuyor Bahar Şenliği" düzenlendi. İlk kez düzenlenen şenliğe katılan Kaymakam Muhammed Yılmaz, "Bu tür sportif faaliyetler ilçemizin tanıtımına katkı sağlayacaktır" dedi....

Batman’ın Beşiri ilçesindeki gençler, Garzan çayının üzerinde bulunun tarihi ‘Avuska’ köprüsü yakınlarında Bahar şenliği etkinlikleri kapsamında su sporlarıyla buluştu. Beşiri Kaymakamlığının destekleriyle,  Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünün koordinasyonunda yapılan ‘Beşiri Gençliği Su Sporları İle Buluşuyor Bahar Şenliği’ ilk olmasına rağmen büyük ilgi gördü.   

"BU ETKİNLİKLERE AĞIRLIK VERECEĞİZ"

Etkinliğe katılarak gençlere destek olan Beşiri Kaymakamı Muhammed Yılmaz, "Geleceğimizin teminatı olan çocuk ve gençlerimizi psikolojik, sosyal ve fizyolojik olarak hayata hazırlanması için sporun önemi çok büyüktür. Özellikle ilçemizde su sporlarının tanıtımının yapılarak gençlerimizin bu sporlara yönlendirilmesini önemsiyorum. Çünkü bu tür sportif faaliyetler çocuk ve gençlerimizin gelişimini sağladığı gibi, ilçemizin tanıtımına da katkı sağlayacaktır. Burada olduğum süre içerisinde bu gibi faaliyetlere ağırlık verip, çocuk ve gençlerimizin gelişimine, ilçemizin tanıtımına katkı sağlayacak faaliyetlere daha çok ağırlık vereceğiz" dedi. 

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum