Öğrencilerin mezuniyet heyecanına ortak oldu;

Öğrencilerin mezuniyet heyecanına ortak oldu

Gümüşhane Kelkit Kaymakamı Kadir Algın, ilçede bulunan 3 yüksekokulun mezuniyet törenine katıldı. Öğrencilerin heyecanına ortak olan Kaymakam Algın, "Yolunuz ve bahtınız açık olsun. Bu vatan toprağına nice güzel hizmetler yapmak sizlere nasip olsun" dedi....

Kaymakam Kadir Algın, Aydın Doğan Meslek Yüksekokulu, Sema Doğan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunun ortaklaşa hazırladıkları 2023 - 2024 eğitim öğretim yılı mezuniyet ve ödül törenine katıldı. 

ÖĞRENCİLERİ TEBRİK ETTİ

Kaymakam Algın, mezun olan öğrencileri tebrik ederek bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi. Kaymakam Algın, "3 Yüksekokulumuzun 2023-2024 Eğitim Yılı kapsamında düzenledikleri mezuniyet törenine katılım sağladık. Bundan sonra iş hayatına atılacak olan 605 öğrencimizi uğurladık. Yolunuz ve bahtınız açık olsun. Bu vatan toprağına nice güzel hizmetler yapmak sizlere nasip olsun" diye konuştu.

Programa ayrıca Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Halil İbrahim Zeybek, Kelkit Belediyesi Başkanı Ünal Yılmaz, yüksekokul müdürleri, kurum amirleri ve veliler katıldı.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum