5 bin öğrenci ailelerine mektup yazdı;

5 bin öğrenci ailelerine mektup yazdı

Isparta Valisi Aydın Baruş, öğrencilerin tütün ve teknoloji bağımlısı ebeveynlerine mektupla seslendikleri "Beni dinler misiniz?" projesinin kapanış programın katıldı. 5 bin 300 öğrencinin mektup yazdığını belirten Vali Baruş, projede emeği geçenlere de teşekkür etti....

Isparta Yeşilay Şubesi tarafından hayata geçirilen “Kalpten Kalbe Bağımlılıkla Mücadele” sloganı ile öğrencilerin tütün ve teknoloji bağımlısı ebeveynlerine mektupla seslendikleri "Beni dinler misiniz?” projesinin kapanış programı gerçekleştirildi.

SERGİYİ GEZDİLER

Isparta Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa katılan Vali Aydın Baruş, program öncesi Şehit Polis Mehmet Karacatilki Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) öğrencileri tarafından yapılan resim çalışmalarını inceleyerek, sunulan mini konseri dinledi. Isparta Yeşilay Şubesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Isparta Belediyesi iş birliğinde başlatılan proje kapsamında 5200 öğrenci velilerine tütün ve teknoloji bağımlığından bir önce kurtulmaları için mektup yazdı.


VALİDEN TEŞEKKÜR

Sergilemeye değer bulunan mektuplar, programda katılımcılara okundu. Konuşmasında "Beni Dinler Misiniz? Projesinde emeği geçen tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür eden Vali Baruş, Yeşilay’ın öncülüğünde bağımlılıkların tümüyle el birliği ile mücadele edilmesi gerektiği ifade etti. Ardından sıralama olmaksızın dereceye giren 10 öğrenciye belgeleri ve ödülleri protokol üyeleri ve Vali Aydın Baruş tarafından verildi.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum