"Devletinize ve onu yönetenlere güvenin";

"Devletinize ve onu yönetenlere güvenin"

Halk günü buluşmalarına devam eden Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, 10 vatandaşla bir araya gelerek dertlerine derman oldu. Talepleri tek tek dinleyen Vali Yavuz, "Devletimiz her daim sizin yanınızda, devletinize ve onu yönetenlere güvenin" dedi....

Vatandaşların talep, istek ve şikâyetlerinin doğrudan dinlendiği Halk Günü buluşmasında Vali Seddar Yavuz, çözümlerin etkin ve hızlı üretilmesi amacıyla gerek toplantıda hazır bulunan kurum müdürlerine talimatlar vererek gerekse ilgili kurumların yetkililerini telefonla arayarak vatandaşlar tarafından iletilen şikayet ve taleplere bir an önce çözüm bulunmasını istedi.

 "KİMSİZLERİN KİMİ OLMAYA ÖZEN GÖSTERİYORUZ"

Vatandaşların sıkıntılarını giderme noktasında bir takım önemli uygulamalar yaptıklarına vurgu yapan Vali Yavuz, devletin şefkatine ihtiyacı olan herkesle bir araya gelmeye, dertlerine çözüm bulmaya, kimsesizlerin kimi olmaya özen gösterdiklerini ifade etti. Vali Yavuz, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda derdi, sıkıntısı ve talebi olan vatandaşlarımıza bir araya gelmeye, sizlerle hemhal olmaya özen gösteriyoruz. Devletimiz her daim sizin yanınızda, devletinize ve onu yönetenlere güvenin. Sizin sorunlarınızı çözmek için var gücümüzle çalışıyoruz" diye konuştu. 

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum