Hedef; Saros Körfezi'nin marka değerini artırmak;

Hedef; Saros Körfezi'nin marka değerini artırmak

Edirne Valisi Yunus Sezer’in başkanlığında Saros Körfezi Master Plan Toplantısı yapıldı. Vali Sezer, "Amacımız Saros Körfezi'nin marka değerini artıracak model ortaya koymak" dedi....

Saros Körfezi'nin korunması, geliştirilmesi ve vatandaşlara güzel hizmet verecek işletmelerin hayata geçirilmesi için devam eden proje ve yatırımların görüşüldüğü Saros Körfezi Master Plan Toplantısı Edirne Valisi Yunus Sezer’in başkanlığında gerçekleştirildi. 

PROJELER ELE ALINDI

Bölgedeki sektör temsilcilerinin katılımıyla Keşan Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen toplantıda, Saros Bölgesi'nde yapılacak çalışmalar, vatandaşların kaliteli hizmet alması adına oluşturulacak halk plajların standartlarının belirlenmesi ve bütüncül anlamda oluşturulacak projeler ele alındı. Saros Körfezi'nin kent turizmi açısından son derece önemli bir bölge olduğunu aktaran Vali Sezer, paydaş kurumlar ile ortak hareket ederek, vatandaşlar ve misafirlerin sahilleri daha verimli kullanmasına yönelik çalışmaların hızla sürdüğünü aktardı. Vali Sezer, "Amacımız Saros Körfezi'nin marka değerini artıracak model ortaya koymak" diye konuştu.

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum