Şanlıurfa Valisi Şıldak, elektrik kesintisi sorunu için talimat verdi;

Şanlıurfa Valisi Şıldak, elektrik kesintisi sorunu için talimat verdi

Şanlıurfa’da artan elektrik kesintileri nedeniyle toplantı yapan Vali Hasan Şıldak, elektrik hizmetlerinin sunumunda meydana gelen aksamaların giderilmesi, vatandaşların mağduriyetlerinin önlenmesi için bütün tedbirlerin alınması, her tür imkanın kullanılarak sorunun çözülmesi talimatını verdi....

Şanlıurfa’da artan elektrik kesintileri, vatandaşların günlük yaşamını olumsuz etkilemeye başladı. Sık sık meydana gelen kesintiler nedeniyle Dicle Elektrik'e tepkiler de çığ gibi büyüdü. Kentte yaşayan vatandaşlar, sosyal medya üzerinden tepkilerini dile getirdi. Tepkilere kayıtsız kalmayan Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak başkanlığında il genelinde yaşanan elektrik enerjisi kesintileri ile ilgili enerji dağıtım şirketleri ve kamu kuruluşları temsilcilerinin katılımıyla toplantı gerçekleştirildi.

"SÜRECİ YAKINDAN TAKİP EDİYORUM"

Vali Şıldak, şehir merkezi başta olmak üzere Şanlıurfa’da elektrik hizmetlerinin sunumunda meydana gelen aksamaların giderilmesi, vatandaşların mağduriyetlerinin önlenmesi için bütün tedbirlerin alınması, her tür imkanın kullanılarak sorunun çözülmesi talimatını verdi. Vali Şıldak, hayatı olumsuz şekilde etkileyen en önemli konu durumundaki enerji kesintilerinin ivedi olarak önlenmesi ve kalıcı olarak sona erdirilmesiyle ilgili süreci yakından takip ettiklerini belirtti.

Kaynak:

Etiketler :
, , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum