Elbistan'a "Spor Vadisi" yapılacak;

Elbistan'a "Spor Vadisi" yapılacak

Kahramanmaraş'ın Elbistan Kaymakamı Yunus Ataman, İlçe Stadyumu'nun yeni bir alana taşınacağını ve "Elbistan Spor Vadisi” Projesi için de hazırlıkların başladığını belirtti....

Elbistan Kaymakamlığı tarafından hazırlık süreci başlayan “Elbistan Spor Vadisi” Projesi kapsamında İlçe Kaymakamı Yunus Ataman, Spor Toto Teşkilatı Şube Müdürü Saim Selçuk Yaşar ve teknik personeliyle mevcut İlçe Stadyumu'nda incelemede bulundu. Kaymakam Ataman, mevcut İlçe Stadyumu'nun yeni bir alana taşınması ve ilçede talep edilen bütün spor dallarında hizmet verilmesine yönelik çalışma başlatılacağını ifade etti.


"200 DÖNÜM OLACAK"

Mevcut İlçe Stadyumu'nun Sanayi Sitesi içerisinde kalması ve ulaşım noktasında yaşanan olumsuzluklar nedeniyle ilgili sahanın kullanılamadığını ifade eden Kaymakam Ataman, hazırlanan proje kapsamında yeni bir alanda İlçe Stadyumu, antrenman sahaları, halı sahalar, basketbol ve voleybol sahaları, tenis kortları ve gençlerin talep edeceği diğer spor dallarına yönelik tüm alt yapının sağlanacağı ve aynı zamanda millet bahçesi olarak hizmet vermesi planlanan yaklaşık 200 dönümlük “Elbistan Spor Vadisi” projesi için hazırlıkların başladığını ifade etti. Kaymakam Ataman, "Hazırlanan Elbistan Spor Vadisi Projesi ile ilçemizin spor altyapı sorunu tamamen ortadan kaldırılacak. İlgili projenin ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum