"Hudutta görev yapmanın manevi değeri çok  büyük";

"Hudutta görev yapmanın manevi değeri çok büyük"

Van Valisi Ozan Balcı, üs bölgesi ve hudut karakolunda inceleme yaptı. Çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Balcı, hudutta vatan görevi yapmanın manevi değerinin çok büyük olduğunu belirtti....

Van Valisi Ozan Balcı, Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Tümgeneral Aykut Tanrıverdi, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Adem Şen ve 6. Hudut Tugay Komutanı Tuğgeneral Yüksel Kolcu ile birlikte Çaldıran ilçesi Tendürek Jandarma Üs Bölgesini ziyaret etti. Üs bölgesinde jandarmalar tarafından karşılanan Vali Balcı, burada komutanlardan faaliyetler hakkında bilgi aldı.

"KUTSAL BİR GÖREV"

Askerlerle bir araya gelen Vali Balcı, yapılan görevin ne kadar kutsal ve önemli olduğunu belirterek, jandarmalara kazasız belasız görevler diledi. Vali Balcı ve beraberindeki komutanlar, buradan Çaldıran İlçesi Uzunyol Hudut Karakoluna geçti. Çaldıran Kaymakamı Hasan Hüsnü Türker tarafından karşılanan Vali Balcı'ya, hudut hattında alınan güvenlik önlemleri hakkında komutanlar tarafından bilgi verildi.

BİRLİKTE YEMEK YEDİLER

Vali Balcı, hudutta vatan görevi yapmanın manevi değerinin çok  büyük olduğunu belirterek, kazasız belasız görevler diledi. Vali Balcı, beraberindeki komutanlar ile birlikte hudut karakolundaki askerlerle yemekte bir araya gelerek programını tamamladı.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum