"Sorun ve talepleri çözüme kavuşturacağız";

"Sorun ve talepleri çözüme kavuşturacağız"

Hakkari Valisi Ali Çelik, merkez mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek, talepleri ve sorunları dinledi. Vali Çelik, imkanlar dahilinde tüm talepleri çözüme kavuşturacaklarını belirtti....

Hakkari Valisi Ali Çelik başkanlığında; Vali Yardımcısı Tayyar Emre Mahmutoğlu, merkez mahalle muhtarları,  Hakkari Belediyesi Birim Müdürleri, DSİ 174. Şube Şefliği ve Karayolları 114. Şube Şefliği kurum temsilcilerinin katılımlarıyla toplantı gerçekleştirildi. Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda mahallelerin mevcut durumları, ihtiyaç ve beklentileri üzerinde istişarelerde bulunuldu.

VATANDAŞIN TALEPLERİNİ İLETTİLER

 Yapılan toplantıda mahallelerinde ulaşım, alt yapı, doğalgaz, elektrik, su ve internet hizmetlerinin arttırılması yönündeki ihtiyaçlarını dile getiren muhtarlar;  vatandaşların taleplerini Vali Çelik' e ilettiler. Vali Çelik ise mahallelerde yaşanan sıkıntılar ve vatandaşların taleplerini imkânlar dâhilinde, kurumlarla iş birliği içerisinde çözüme kavuşturmaya çalışacaklarını belirterek; ihtiyaçların en kısa sürede giderilmesi için ilgili birimlere talimatlarını iletti.

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum