Vali Vekili Abdullah Çiftçi, Lice kırsalında;

Vali Vekili Abdullah Çiftçi, Lice kırsalında

Diyarbakır Vali Vekili Abdullah Çiftçi, Lice kırsalındaki Ziyarettepe Üs Bölgesini ziyaret ederek, kahraman askerlerle bir araya geldi. Vali Vekili Çiftçi, "Allah ayaklarınıza taş değdirmesin" dedi....

Diyarbakır Vali Vekili Abdullah Çiftçi, Lice kırsalındaki Ziyarettepe Üs Bölgesini ziyaret ederek, terör ve uyuşturucu operasyonları yürüten kahraman jandarma ve emniyet  güçleriyle bir araya geldi.  Vali Vekili Çiftçi, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

"KAHRAMAN GÜVENLİK GÜÇLERİMİZ"

Vali Vekili Çiftçi, "Bugün Lice kırsalındaki Ziyarettepe Üs Bölgesini ziyaret ettik, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldık. Mesai mefhumu gözetmeksizin terör ve uyuşturucu operasyonları yürüten güvenlik güçlerini başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Diyarbakır genelinde güvenlik güçlerinin terör ve uyuşturucu ile mücadeledeki azimli ve kararlı çalışmaları göğsümüzü kabartıyor. İlimizin ve ülkemizin huzur ve güvenliği için yapılan bu çalışmalar son derece önemlidir. Rabbim kahraman  güvenlik güçlerimizi her türlü tehlikeden korusun. Allah ayaklarınıza taş değdirmesin, sizleri her türlü kötülükten muhafaza eylesin…" diye konuştu.

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum