Arama
Arama Sonuçları
Baklagillerin kraliçesi Eber Sarısını inceledi: Koparmayalım, birlikte koruyalım
Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Çay Kaymakamı Emre Yeşilbaş ile birlikte baklagillerin kraliçesi olarak bilinen, yeryüzünde sadece Afyon’un Eber Gölü’nün güneyinde yetişen ve mayıs ayının gelmesiyle çiçeklenen endemik tür Eber Sarısını inceledi.
Büyüklerin huzur bulacağı yeni bir yuva olacak
Osmaniye Kadirli Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nin temeli düzenlenen törenle atıldı.
Yaş almış büyüklerin bayramını kutladı
Ankara Valisi Vasip Şahin, Kahramankazan ilçesinin Akıncı Gişeler bölgesinde bulunan Emniyet ve Jandarma Kontrol Noktasını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Saliha Karataş
Akseki Kaymakamı
Yaban hayvanlarına yem bıraktılar
Muş Valisi Avni Çakır, vali yardımcıları ve Varto Kaymakamı Musa Ayyıldız, karla kaplı Varto kırsalında yiyecek bulmakta zorlanan yaban hayvanları için bölgeye yem bıraktı. Vali Çakır, “Doğadaki dostlarımızı yalnız bırakmayacağız” dedi.
Askeri alanlara şehitlerimizin isimleri verildi
Muğla İl Jandarma Komutanlığı lojmanlarına, tören ve atış alanına şehitlerin ismi verildi. Törene katılan Vali İdris Akbıyık, "Yeryüzünün her zerresine şehitlerimizin ismini versek, onların bu vatan için yaptıklarını asla ödeyemeyiz" dedi.
Hamzalı şehitleri katliamın 29. yıl dönümünde dualarla anıldı
Diyarbakır Kulp ilçesi Hamzalı Mahallesinde 1 Ocak 1995 'te PKK terör örgütü tarafından şehit edilen, biri korucu, 6’sı çocuk, 9’ü kadın olmak üzere toplam 23 vatandaş için anma töreni düzenlendi.
DASK'ta yeni tarifeye dikkat…
Miahaber Hukuk Danışmanı Cüneyd Altıparmak, Star Gazetesi’ndeki köşe yazısında depremlerin ardından ilk olarak karşılaşılan ceza hukuku uygulamalarının ardından şimdi de vatandaşların hakları ile kurumların ödevlerini içeren tazminat meselesini kaleme aldı.
Mehmet Gündoğdu
Karacasu Kaymakamı
İlk kadın bağımlılıkla mücadele merkezi
Türkiye'de bir ilk olan Hasanbeyli Kadın Bağımlılıkla Mücadele Merkezi’nin açılışını yapan Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, “Burası, bu illetle mücadelede Türkiye'de adından söz ettirecek önemli bir merkez olacak” dedi.
"Vali amcayı görmek istiyorum" diyen çocuğu kırmadı
Ağrı Valisi Mustafa Koç, sosyal medya platformu üzerinden kendisine ulaşarak tanışmak isteyen Muhammed Mirza Recep Yıldırım ve ablası Sümeyra Işıl Yıldırım'ın bu talebini kırmadı. Çocukları ve ailesini makamında ağırlayan Vali Koç, onlarla sohbet etti.
"Cami de bizim, cemevi de"
Kırıkkale'nin Delice ilçesi Çatallı köyünde yapımı tamamlanan Çatallı Köyü Ata Cemevi'nin açılışı yapıldı. Vali Mehmet Makas ve beraberindekilerin katıldığı açılışta Alevi Dedesi Kasım Güvercin tarafından 'Gülbengi' duası yapıldı daha sonra da kurban kesildi.
“Şehitlerimizin kanını yerde bırakmadığınız için hepinizi alınlarınızdan öpüyorum”
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır Kulp’ta ; biri kırmızı, biri turuncu ve biri de gri kategoride olmak üzere toplam 4 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Bakan Yerlikaya, “Operasyonu gerçekleştiren kahraman Emniyetimizi ve kahraman Jandarmamızı tebrik ediyorum. Şehitlerimizin kanlarını yerde bırakmadığınız için hepinizi alınlarınızdan öpüyorum” dedi.
Köylülere misafir oldular
Kütahya Simav Kaymakamı Bünyamin Karaloğlu, kaymakam adayları Ali Ezgeç ve İbrahim Ergin, Kestel, İnlice, Taşlık, Başkonak, Yeşilyayla, Sarıçam ve Yağmurlar köylerini ziyaret ederek, köylerin sorunlarını yerinde inceledi.
Nurdağı’na koordinatör vali
Vali/Mülkiye Başmüfettişi Ahmet Ümit, Kahramanmaraş merkezli depremlerde büyük hasara uğrayan Gaziantep’in Nurdağı ilçesine ‘Koordinatör Vali’ olarak görevlendirildi.
125 cc'nin altındaki motorlar B sınıfı ehliyetle kullanılabilecek
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 125 cc'nin altındaki motorların B sınıfı ehliyetle kullanılabileceğini açıklayarak, “Ayrı bir motor ehliyeti almaya da gerek kalmamış olacak" dedi.
"Yerinde çözümler için var gücümüzle çalışıyoruz"
Diyarbakır Lice Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Muhammed Evlice, hane ziyaretlerinde bulunarak, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam etti.
Vali Gül’ün annesi ebediyete uğurlandı
Gaziantep Valisi Davut Gül’ün vefat eden annesi Cemile Gül, Erzurum’un Horasan İlçesi'nde kılınan ikindi namazının ardından defnedildi.
Cengiz Ünsal
Artvin Valisi
“Doğanşehir’den elimizi çekmeyeceğiz”
Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin ardından koordinatör vali olarak atandığı Malatya'nın Doğanşehir ilçesindeki 63 gün süren görevini tamamladı. Doğanşehirlilere bir veda mesajı yayınlayan Vali Şimşek, “Sivas olarak Doğanşehir’den elimizi çekmeyeceğiz ve her daim sizlerin yanında olacağız” dedi.
Abdulkadir Çelik
Personel Genel Müdürlüğü Daire Başkanı
Kerem Yenigün
Lice Kaymakamı
Mustafa Babacan
Delice Kaymakamı
Onur Alp Bıçakcı
Kumlu Kaymakamı
Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu
Kızılcahamam Kaymakamı
Boyabat Kaymakamlığı’ndan deprem bölgesine 1,5 milyon liralık destek
Sinop Vali Yardımcısı ve Boyabat Kaymakam Vekili Ahmet Berkay Deniz, Boyabat Kaymakamlığı’nın deprem yardım hesabında 1,5 milyon lira bağış biriktiğini, toplanan bağışın AFAD hesabına aktarıldığını açıkladı.
“Var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz”
Muhtarların ihtiyaç ve taleplerini dinleyen Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, “Osmaniyeli hemşehrilerimize en iyi hizmeti sunmak, vatandaşlarımızı rahat ettirebilmek, bu acılarını dindirebilmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
“Devletimizin şefkatini en ücra köşedeki vatandaşımıza göstermeye çalışıyoruz”
Ordu Valisi Tuncay Sonel, kamu yatırımlarının son durumlarını yerinde görmek, yürütülen hizmetler, çalışmalar ve ihtiyaçlarla ilgili bilgi almak üzere gerçekleştirdiği ilçe ziyaretleri kapsamında Mesudiye ilçesini ziyaret etti.
Adem Ünal
Amasya Vali Yardımcısı
Gölköy’de esnaf ve vatandaşlarla buluştu
Ordu Valisi Tuncay Sonel, kamu yatırımlarının son durumlarını yerinde görmek, yürütülen hizmetler, çalışmalar ve ihtiyaçlarla ilgili bilgi almak üzere gerçekleştirdiği ilçe ziyaretlerini sürdürüyor.