"Yağıştan etkilenen vatandaşlarımızın yanındayız";

"Yağıştan etkilenen vatandaşlarımızın yanındayız"

Samsun Valisi Orhan Tavlı, Terme ilçesinde etkili olan sağanağın ardından bölgede inceleme yaptı. Vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Tavlı, "Devletimiz tüm imkanlarıyla yağıştan etkilenen vatandaşlarımızın yanında" dedi....

Samsun'un Terme ilçesinde dün sabah saatlerinde başlayan ve öğle saatlerine kadar süren etkili sağanak yağışın ardından ilçede su taşkınları meydana geldi. Terme Deresinde taşkınlar yaşandı. Birçok ev ve iş yeri de sular altına kaldı. 


SAHADA İNCELEME YAPTILAR

Vali Orhan Tavlı, AFAD Başkanı Okay Memiş, Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, Terme Kaymakamı Metin Maytalman ve Terme Belediye Başkanı Şenol Kul ile birlikte Terme ilçesinde incelemelerde bulundu.

"DİKKATLİ OLUN"

Vali Tavlı ve beraberindekiler, Büyükşehir Belediyesi, Terme Belediyesi ve ilgili  kurumların yürüttüğü çalışmaları yerinde inceleyerek, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Vali Tavlı, "Devletimiz tüm imkanlarıyla yağıştan etkilenen vatandaşlarımızın yanında! Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleri, DSİ, AFAD ve SASKİ tüm imkanlarıyla birçok noktada yollara sel ile gelen malzemeleri temizliyor, kanalları ve menfezleri açıyor, dalgıç pompalarla su baskını olan yerlerde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Pazartesi sabah saatlerinde yeniden etkili olması beklenen yağışlara karşı vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmaları gerekiyor" diye konuştu.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum