"Deprem konutlarında sona doğru geliyoruz";

"Deprem konutlarında sona doğru geliyoruz"

Deprem konutlarında inceleme yapan Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, "Deprem konutlarımızın inşaatlarında sona doğru geliyoruz. Önümüzdeki süreçte yerleşmeleri daha hızlı yapacağız" dedi....

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, yapımı tamamlanan Osmaniye Akyar 2. Etap Kalıcı Deprem Konutlarında inceleme ve denetlemelerde bulundu. Daireleri gezen Vali Yılmaz, deprem konutlarının büyük bir kısmının tamamlanmak üzere olduğunu ifade etti.

"GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL OLMUŞLAR"

Vali Yılmaz, "Deprem konutlarımızın inşaatlarında sona doğru geliyoruz. Kıymetli hemşehrilerimize bir an evvel teslim etmek için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Bugün de Akyar 2. Etap Kalıcı Deprem Konutlarındayız, gerçekten çok güzel olmuş. Bu konutlarımız depreme dayanıklı ve modern bir şekilde yapılıyor. TOKİ tarafından inşa ediliyor. Vatandaşlarımızı yerleştirme süreci devam ediyor. 2 bin 225 dairenin kurası çekildi, önümüzdeki süreçte yerleşmeleri daha hızlı yapacağız. Çok az işler kaldı, onları da tamamlamak için büyük bir gayretle çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum