Vali Özarslan, Muhammet Kerem'e org hediye etti;

Vali Özarslan, Muhammet Kerem'e org hediye etti

Ortaokul öğrencisi Muhammet Kerem'e org sözü veren Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, bu sözünü yerine getirdi. Orgu Muhammet Kerem'e teslim eden Vali Özarslan, "Yunusun diliyle; gönüller yapmaya geldik" dedi....

Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan ve eşi Reva Beray Özarslan ile birlikte hane ziyaretleri kapsamında 19 Nisan 2024 tarihinde Kabalı Köyü’nde ikamet eden Güllü Öztürk ve ailesini ziyaret etti. Öztürk ailesi ile bir süre sohbet ederek hayır dualarını alan Vali Özarslan, daha sonra da Kabalı Ortaokulu’nu ziyaret etti. Ziyaret sırasında Muhammet Kerem, Vali Özarslan'dan org istedi. Muhammet Kerem'e söz veren Vali Özarslan, orgu kendisine teslim etti.

"BAZEN KÜÇÜK, BÜYÜKTÜR"

Vali Özarslan, "Yunusun diliyle; gönüller yapmaya geldik. Bazen küçük, büyüktür... Küçük bir dokunuş, bir müzik çalgı aletinin doğru yetenekle buluşması; nice bilinmeyen etkiler bırakır  potansiyelinin bile  farkında olmayan yeteneklerin ruhunda... Evladının yeteneğinin birilerince kabul edildiğini görünce; anne ve babanın gönlündeki hoşluğun derecesini tahmin edemezsiniz" diye konuştu.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum