Deniz turizmi için toplantı yapıldı;

Deniz turizmi için toplantı yapıldı

Ordu Valisi Muammer Erol’un başkanlığında İl Deniz Turizm Kurulu yapıldı. Vali Erol, deniz turizmi yapan ve gezi teknesi olarak nitelenen 7 deniz turizmi aracına Turizm İşletme Belgesi verildiğini ifade etti....

2634 sayılı Turizmi Teşvik Kanunu kapsamında çıkarılan Deniz Turizmi Yönetmeliği kapsamında oluşturulan İl Deniz Turizm Kurulu, Ordu Valisi Muammer Erol’un başkanlığında toplandı. Valilik toplantı salonunda yapılan İl Deniz Turizm Kurulu Toplantısına, Vali Erol’un yanı sıra kurul üyeleri İl Kültür ve Turizm Müdürü Uğur Toparlak, Ordu Liman Başkanı Alper Satılmış, Sahil Güvenlik Orta Karadeniz Komutanlığından SG Üsteğmen Berkay Eren, Deniz Ticaret Odası İl Temsilcisi Zeki Şenbursa ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü yetkilileri katıldı.

 BAŞVURULAR DEĞERLENDİRİLDİ

Toplantıda, deniz turizmi yapan araçların, Deniz Turizmi Yönetmeliği kapsamında almaları gereken Turizm İşletme Belgesi başvuruları değerlendirilerek, karara bağlandı. Vali Erol, İl Deniz Turizmi Kurulu kararları doğrultusunda, Ordu ili genelinde bugüne kadar deniz turizmi yapan ve gezi teknesi olarak nitelenen 7 deniz turizmi aracına Turizm İşletme Belgesi verildiğini ifade etti.

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum