İsrailli Bakan Katz'ın skandal paylaşımına mülki idare amirlerden sert tepki:;

İsrailli Bakan Katz'ın skandal paylaşımına mülki idare amirlerden sert tepki:

İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan paylaşımda bulundu. Paylaşıma Türkiye'den tepkiler gecikmedi. Mülki idare amirleri, sosyal medya hesaplarından bu skandal paylaşıma tepki gösterdi....

"LANETLENMİL BİR GÜRUH"

Bilecik Valisi Şefik Aygöl: Ey İsrail, suçluyken aynı anda güçlü gözükme peşinde olsan da boşuna lanetlenmiş bir güruh olmadığını tüm  dünyaya mazlum sivillere yönelik zulmünüzle ispat ediyorsunuz. Tarih, seni korkak, müfteri ve masum bebek ve çocukların  katili olarak utanç sayfalarında yer verecektir. Tüm Milletimizle Devletimizin ve Cumhurbaşkanımızın yanındayız.

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı: Gücünü milletinden alan, dünyanın dört bir yanında mazlumların umudu ve sesi olan, büyük ve güçlü Türkiye yolunda gecesini gündüzüne katan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan.

İstanbul Valisi Davut Gül: Recep Tayyip ERDOĞAN, bu milletin kabul olmuş duasıdır…

"HER DAİM MİLLETİNİN GÖNLÜNDEDİR"

Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu: İsrailli bakanın hadsizlikleri devam ediyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN, her daim milletinin gönlündedir. 22 yıldır süregelen AK Parti iktidarları ülkemizi her alanda ileriye taşımış ve taşımaya devam etmektedir.  Çocukları, kadınları, yaşlıları acımasızsa katleden bir hükümetin mensubu olarak Türkiye’ye mesaj vermeye kalkmak sizin haddinize değildir. Biz mazlumların, Filistinli kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.

"GEÇİT VERMEYECEĞİZ"

Çanakkale'nin Biga Kaymakamı Ercan Kayabaşı: Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'ın millet sevdasını ve ülkemizin kalkınmasına yaptığı muazzam katkıları karalama girişimlerine geçit vermeyeceğiz. Milletimizin lideri ve tüm mazlumların umut ışığı olan Cumhurbaşkanımızın yanındayız. Onun önderliğinde güçlü ve müreffeh bir Türkiye için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz.

"HİÇBİR GÜÇ PARMAK SALLAYAMAZ"

Kilis Vali Yardımcısı Murat Demirbilek: Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a hiçbir güç parmak sallayamaz. Türk Milletinin asil evlatları  her zaman zalimlerin hasmı, mazlumların yanında olmaya devam edecektir. Devletimizin yanında, milletimizin hizmetindeyiz.

Mardin'in Derik Kaymakamı Yunus Emre Bayraklı: Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı’nı hedef göstermek veya parmak sallamak kimsenin haddi değildir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, ülkesi ve milleti ile bölünmez bir bütündür. Yaptığınız katliamlara karşı hep dik durduk; dik durmaya da devam edeceğiz!

"FİLİSTİNLİ KARDEŞLERİMİZİN YANINDAYIZ"

Düzce Valisi Selçuk Aslan: Hiçbir değer yargısı olmaksızın çocukları, kadınları, yaşlıları acımasızsa katleden bir hükümetin mensubu olarak Türkiye’ye mesaj vermeye kalkmak sizin haddinize değildir Israel Katz. Türk milleti olarak dünyada tüm mazlumların yanında olduğumuz gibi, Filistinli kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum