"Tüm uyarılara rağmen anız yakımları devam ediyor";

"Tüm uyarılara rağmen anız yakımları devam ediyor"

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Çekerek İsaklı Köyü Korusunda çıkan yangının kontrol altına alındığını belirterek, "Tüm uyarı ve ikazlara rağmen anız yakımları devam ediyor" dedi....

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Çekerek İsaklı Köyü Korusunda çıkan orman yangını alanında incelemelerde bulunarak ilgililerden bilgi aldı. Vali Özkan, karadan ve havadan yapılan müdahalelerle yangının kontrol altına alındığını, ekiplerin soğutma çalışmasını sürdürdüğünü belirtti. 

"DAHA HASSAS OLALIM"

Vali Özkan, çıkan yangında herhangi bir can kaybı ve yaralanma olmamasının sevindirici olduğunu kaydederek, yangının hayvan otlatan çobanın yaktığı ateşten kaynaklanmış olabileceği ihtimali üzerinde durulduğunu, ekiplerin detaylı çalışması sonucu net bir bilgiye ulaşılacağını söyledi. Tüm uyarı ve ikazlara rağmen anız yakımlarının devam ettiğine dikkat çeken Vali Özkan, vatandaşlardan anız yakılması ve ormanlık alanlarda ateşli piknik, sigara izmariti atılmaması konuda daha hassas olmalarını istedi. Vali Özkan, yangına müdahale eden tüm ekiplerimize teşekkür etti.

Kaynak:

Etiketler :
, , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum