Bolu tarihinin en büyük yangını kontrol altına alındı;

Bolu tarihinin en büyük yangını kontrol altına alındı

Bolu Valisi Erkan Kılıç, Göynük ilçesinde çıkan ormanın yangınının 4. gününde kontrol altına alındığını belirterek, "Gerçekten yangın Bolu'nun tarihinde en büyük yangındı. Şu an soğutma çalışmalarımız devam ediyor" dedi....

Göynük ilçesine bağlı Bekirfakılar mevkiinde 15 Ağustos'ta başlayan ve 4. gününde kontrol altına alınan orman yangını ile ilgili koordinasyon toplantısı Vali Erkan Kılıç'ın başkanlığında düzenlendi.

VALİ VATANDAŞLARI UYARDI

AFAD Başkanlığı Mobil Koordinasyon Merkezi’nde ilgili kurum amirlerinin katılımıyla düzenlenen toplantıda açıklama yapan Vali Kılıç, “Tarım ve Orman Bakanlığı ile Valiliğimiz koordinesinde tüm ekiplerimizin özverili çalışmaları neticesinde 4. gününde söndürülen yangını soğutma çalışmaları devam etmektedir. Orman yangınının söndürülmesine verdikleri desteklerden dolayı İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya ile Tarım ve Orman Bakanımız Sayın İbrahim Yumaklı başta olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Özellikle şunu ifade etmek isterim ki gerçekten yangın Bolu'nun tarihinde en büyük yangındı. Böylesine bir yangına hızlı bir şekilde, çok güçlü araçlarla havadan ve karadan müdahale edildi. Buraya Türkiye'nin dört bir tarafından araç geldi. Vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Vatandaşlarımızdan orman yangınlarına sebebiyet verecek davranışlardan kaçınmalarını rica ediyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum