"Amacımız, Hakkâri’yi daha modern bir şehir haline getirmek";

"Amacımız, Hakkâri’yi daha modern bir şehir haline getirmek"

Hakkari Valisi Ali Çelik, Karşıyaka Mahallesi'ndeki yol çalışmalarını yerinde inceledi. Hakkari genelinde bu çalışmaların devam edeceğini ifade eden Vali Çelik, "Amacımız, Hakkâri’yi daha yaşanılabilir ve modern bir şehir haline getirmek" dedi....

Hakkâri’nin ulaşım altyapısını iyileştirmek ve modern bir şehirleşme sürecini desteklemek amacıyla başlatılan 2024-2029 Dönüşüm Programı çerçevesinde önemli adımlar atılmaya devam ediliyor. Bu kapsamda, Hakkari Belediyesi tarafından Karşıyaka Mahallesinde yürütülen asfalt, parke taşı ve yol iyileştirme çalışmaları tamamlandı.

ASFALT DÖKÜLDÜ, PARKE TAŞI DÖŞENDİ

Vali Ali Çelik, Karşıyaka Mahallesinde gerçekleştirilen yol çalışmasını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgiler aldı. Mahallede yapılan çalışmalar kapsamında, Çalke Yoluna 3700 metrekarelik alana Bitümlü Sıcak Karışım Asfalt dökülürken, Karşıyaka mezarlık yoluna 2000 metrekarelik alana parke taşı döşendi.


"PROJELERİMİZ DEVAM EDECEK"

Vali Çelik, "Amacımız, Hakkâri’yi daha yaşanılabilir ve modern bir şehir haline getirmek. Bu doğrultuda altyapı çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Karşıyaka Mahallesindeki bu çalışmalar, vatandaşlarımızın ulaşım sorunlarını büyük ölçüde giderecek ve yaşam kalitesini artıracaktır. 2024-2029 Dönüşüm Programı kapsamında Hakkâri genelinde benzer çalışmalar devam edecek. Şehrin çeşitli noktalarında altyapı yenileme projeleri hayata geçirilecek. Özellikle ulaşım ağının güçlendirilmesi ve yolların modernize edilmesi, şehirdeki yaşam standardını artırmayı hedefleyen projelerimiz önceliklerimiz arasında" diye konuştu.

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum