Esnafın çayını içip, dertlerini dinledi;

Esnafın çayını içip, dertlerini dinledi

Hakkari Valisi Ali Çelik, Gazi Mahallesi'ndeki esnafı ziyaret etti. Esnafın derdini ve taleplerini dinleyen Vali Çelik, "Vatandaşlarımızın talepleri bizim için çok önemli. Gazi Mahallesi’ndeki sorunların çözümü için gerekli adımları atacağız" dedi....

Hakkari Valisi Ali Çelik, Gazi Mahallesi  1104. Sokaktaki esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi. Mahalledeki buluşmada Vali Çelik, özellikle yol asfalt sorunları ile su gideri kanallarının yenilenmesi başta olmak üzere çeşitli ihtiyaçlar hakkında vatandaşlar ile sohbet etti.

ÇAY VE SAMİMİ SOHBET İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

Görüşme sırasında vatandaşlar, mahallede yaşadıkları sıkıntıları ve taleplerini Vali Çelik’e ilettiler. Vali Çelik, bu sorunların çözümü için gereken tüm desteği sağlayacaklarını belirterek, su gider kanallarının yeniden yapım çalışmaları için ilgili birimlere talimatlarını iletti. Vali Çelik, "Vatandaşlarımızın talepleri bizim için çok önemli. Gazi Mahallesi’ndeki sorunların çözümü için gerekli adımları atacağız ve en kısa sürede iyileştirme çalışmalarını tamamlayacağız. Sizlerin yaşam kalitesini artırmak için elimizden gelen her türlü çabayı göstereceğiz” dedi. Çelik, sıcak çayları ve samimi sohbetleri için vatandaşlara teşekkürlerini iletti.

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum