Koruyucu aileler ve çocuklarla piknik yaptılar;

Koruyucu aileler ve çocuklarla piknik yaptılar

Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, doğa yürüyüşü ve piknik etkinliğinde koruyucu aileler ile bir araya geldi. Mangal başına geçen Vali Özarslan, köfte ekmek dağıttı....

Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan ve eşi Reva Beray Özarslan, Gerze Kaymakamı Mehmet Deniz Arabacı ve eşi Esma Arabacı, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Zeki Yıldırım ve Abdaloğlu Köyü Muhtarı Erkan Ersoy ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde, 2012 yılından itibaren sürdürülen "Toplum Kalkınmasında Gönül Elçileri Projesi" kapsamında düzenlenen, doğa yürüyüşü ve piknik etkinliğinde koruyucu aileler ile bir araya geldiler.

"KORUYUCU AİLELERİMİZE MİNNETTARIZ"

Çocuklar ve koruyucu aileler ile bir süre sohbet eden Vali Özarslan, "Yüreklerindeki sevgi ve vicdan duygularıyla, evlatlarımıza sahip çıkan, koruyup kollayan, çocuklarımızı aile sıcaklığına kavuşturan bütün koruyucu ailelerimize minnettarız. Sinop'umuzda  28  yavrumuz  koruyucu annelerimizin ve  babalarımızın yanında. Çocuklarımızın can yoldaşı olan tüm gönüllü  ailelerimize teşekkür ederim. Bütün çocuklarımızın hakkı olan aile sıcaklığına kavuşmasını yürekten diliyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum