Kalıcı konutlara yerleşen vatandaşların taleplerini dinledi;

Kalıcı konutlara yerleşen vatandaşların taleplerini dinledi

Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, kalıcı konutlarına yerleşen vatandaşları ziyaret etti. Talep ve sorunları dinleyen Vali Varol, "Hak sahibi vatandaşlarımızın tamamına anahtarlarını teslim edene kadar gece gündüz demeden çalışacağız" dedi....

Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, merkez Örenli Mahallesinde bulunan ve vatandaşların yerleşimine açılan kalıcı deprem konutlarına yerleşen vatandaşlarla sohbet ederek, ihtiyaç ve taleplerini dinleyip yeni yuvalarının hayırlı olmasını dinledi. 


ÇAY EŞLİĞİNDE SOHBET ETTİLER

Vali Varol, Örenli kalıcı deprem konutlarındaki yeni yuvalarına yerleşen Kılınç ailesini ziyaret etti. Kılınç ailesi ile çay eşliğinde sohbet ederek yeni yuvalarının hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen Vali Varol, aileye yeni yuvalarında sağlık, huzur ve mutluluklar diledi.  Vali Varol, "Devletimizin güçlü desteği ve geleceğe umutla ilimiz merkez ve ilçeleri ile köylerimizde hak sahibi vatandaşlarımızın tamamına anahtarlarını teslim edene kadar gece gündüz demeden gayretli çalışmalarımız devam edecektir" diye konuştu.

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum