"Olimpiyat ikincisi Alican, gençlerimize ilham oluyor";

"Olimpiyat ikincisi Alican, gençlerimize ilham oluyor"

Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Paris 2024 Paralimpik Oyunları’nda olimpiyat 2.’si olan milli tekvandocu Alican Özcan ile bir araya geldi. Vali Yavuz, Özcan'ı tebrik ederek, "Alican Özcan, azmi ve kararlılığıyla gençlerimize ilham oluyor" dedi....

Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Paris 2024 Paralimpik Oyunları’nda Milli Para Taekwondocumuz olarak Türkiye'yi başarıyla temsil eden ve olimpiyat 2.’si olan Alican Özcan’ı makamında kabul etti. Ziyarette, Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, olimpiyat ikincisi sporcun babası Salih Özcan, annesi Hayriye Özcan, kardeşi Nurgül Topsakal ve antrenörü Fatih Arı hazır bulundu. 

"YÜREKTEN TEBRİK EDİYORUM"

Karabük'e büyük gurur yaşatan sporcu Alican Özcan’ı, antrenörünü ve ailesini tebrik eden Vali Yavuz, "Paralimpik Oyunları’nda elde edilen bu büyük başarı, hem Karabük hem de ülkemiz adına önemli bir gurur kaynağıdır. Alican Özcan, azmi ve kararlılığıyla gençlerimize ilham olmaktadır. Kendisini, antrenörünü ve kendisine destek veren ailesini yürekten tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak:

Etiketler :
, , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum