Kaymakam, Van semalarında uçtu;

Kaymakam, Van semalarında uçtu

Van Erciş Kaymakamı Murat Karaloğlu, yamaç paraşütü tutkunları ile Van Gölü manzarasında uçuş deneyimi yaşadı. Kaymakam Karaloğlu, "Amacımız balık bendi ve inci kefali ile meşhur olan Erciş'imizi, bir turizm merkezi haline getirmek" dedi....

Doğal güzellikleriyle öne çıkan Erciş ilçesinin tanıtımı için yamaç paraşütü etkinliği düzenlendi. Etkinliğe Erciş Kaymakamı Murat Karaloğlu ve eşi Gamze Karaloğlu ile sporcuların da aralarında bulunduğu 15 kişilik grup katıldı. Katılımcılar, Çelebibağ Mahallesi'ndeki Madavank Tepesi'ne tandem uçuşu gerçekleşirdi. Kaymakam Karaloğlu da uçuş yaptı.

"VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ"

Etkinlik hakkında konuşan Kaymakam Karaloğlu, "Madavank Tepesi`nden gerçekleştirdiğimiz uçuşla Van semalarında süzüldük. Bundaki amacımız balık bendi ve inci kefali ile meşhur olan Erciş'imizi, bir turizm merkezi haline getirmek. Bunun için çaba gösteriyoruz. Farklı aktivite ve sportif faaliyetlerle burayı geliştirmek istiyoruz. Bu alanın uçuş severlere daha güzel bir hizmet sunması için var gücümüzle çalışacağız. Bölgemizin güzelliklerini en iyi şekilde tanıtmak için çaba göstereceğiz” dedi.


Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum